domingo, 24 de junio de 2012

SORTEIG A VINTAGE ODISSEY



A Vintage Odissey fan un súper sorteig amb material de Graphic 45. Si no coneixes la pàgina de l'Alberto te la recomano, és fantàstica.

miércoles, 20 de junio de 2012

CONCURS SCRAPBLOC

Doncs, ja us puc ensenyar l'àlbum que vaig fer pel concurs d'scrapbloc. Sembla mentira com d'un mateix tutorial poder surtin interpretacions tan diferents! Ha sigut també divertit anar descobrint de qui eren els àlbums que vaig votar, a vegades el món està ple de casualitats.Quina sorpresa quan he descobert que els dos àlbums, que vaig votar, són de dues persones a les que vaig nominar ahir amb el premi LIEBSTER BLOG, la Loreta de EL CLUB DE LAS HADAS BUENAS i la Montse de BOCINS DE PAPER, MÀGIA I COLORS.

Mentres espero el resultat del concurs, us ensenyo la meva creació. Tinc poques esperances perquè els treballs que s'han presentat són fantàstics, però esperarem a veure si tinc alguna sorpresa.



martes, 19 de junio de 2012

GRÀCIES ISABEL






Fa uns dies vaig rebre un premi "en cadena" de la Isabel  de HECHO A MANO POR ISABEL  em va fer moltissima il.lusió perqué això m'anima a seguir amb el bloc i amb els treballs d'scrap, és tan maco rebre els comentaris tan desinteressats que em deixeu. MIL GRÀCIES!!

Be, el premi ha de seguir i els meus blocs premiats són:

EL CLUB DE LAS HADAS BUENAS l'he descobert avui i la Loretta te treballs preciosos, m'ha encantat un mini que va fer amb blanc i negre. Be, ja sabeu que m'encanten els minis !!
SEMANAS QUE PASAN COMO DIAS  M'agrada el seu estil fresc. No li he deixat mai cap comentari però segueixo molt el seu bloc.
FANTASIA I COLORS M'agrada la passió que hi posa en tot el que fa.
BOCINS DE PAPER, MÀGIA I COLORS  Li dec tants detallets que ha tingut amb mi que també es mereix el premi! Gràcies Montse ets genial. M'has ensenyat un munt de coses!
SCRAP I PEBRE  L'he descobert avui, ua molt i molt maco el bloc que té. El seguiré segur. Ja ha tingut més premis però ara tindrà el tercer...




miércoles, 13 de junio de 2012

GRÀCIES BEA

Un petit detall per la mestre de la Mariona, ha estat amb ella P3 i P4, ara comença una nova etapa i  vull agrair-li amb unes paraules, unes fotos, i com no, amb una mica d'escrap.Un regal "petit" per tot el que ha fet ella de "gran" per la nostra filla però fet amb tot el cor. Espero que el guardi sempre i així recordi la bona feina que ha fet.

Has compartit amb nosaltres, durant dos anys,  l'educació de la nostra filla... jo et dedico unes horetes del meu temps (que mai serà suficient) per fer-te aquest detall amb tot el cor i ànima, com agraïment. Ets una molt bona mestre. Gràcies Bea!! Et portarem sempre al cor !!!






domingo, 10 de junio de 2012

A LA MEVA NENA

A la meva felicitat,  a la meva vida, a la meva alegria, a la meva nena ...en fi, A LA MEVA FILLA. AQUESTS 5 ANYS AMB TU PLENS DE MOMENTS INOLVIDABLES.
T'ESTIMO PRECIOSITAT!

sábado, 2 de junio de 2012

DE NOU AMB L'SCRAP

Be, la mar ja torna ha estar en calma i ja he tornat al món de l'scrap.
PRIMER DE TOT VULL DONAR INFINITES GRÀCIES A TOTES AQUELLES PERSONES QUE M'HEU ANIMAT  AQUESTS DIES, NO US CONEIXO PERSONALMENT PERÒ D'ALGUNA MANERA JA TENIU UN RECONET AL MEU COR.
MONTSE, ISABEL,GLÒRIA, MARIAN

MOLTES GRÀCIES !!!


La veritat és que ja tenia moltes ganes de començar a fer coses de nou, perquè ja ha passat tot i perquè tinc un munt de projectes al cap que demanen poder sortir i convertir-se en realitat.
Ahir per la nit vaig fer una targeta despleglable que tenia moltes ganes d'intentar a veure que tal quedava, crec que és un bon recurs per felicitar però aquesta vegada era per agraïr a l'àvia d'una amigueta de la meva filla que sempre la va  a recollir els dimarts.
A veure que us sembla, penseu que és la primera !!








Gràcies Montse, que et sembla?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...